Over Eljada

Eljada is een christelijke sieraden webshop. Bij Eljada kun je allerlei soorten sieraden vinden. Deze zijn allemaal handgemaakt en daardoor uniek. Er zijn verschillende soorten materialen gebruikt. Bijvoorbeeld glasparels, glaskralen, houten kralen, maar ook allerlei mooie bedels met een symbolische betekenis. De uitleg van de gebruikte symbolen kun je onder het kopje ‘symbolen‘ vinden.

De Hebreeuwse naam Eljada betekent ‘God weet’ of ‘God kent’. God kent iedereen bij naam en weet wat mensen bezighoudt. Sterker nog; Hij heeft de mensen zelf gemaakt. Ze zijn naar Zijn beeld geschapen. In de Bijbel kun je lezen over zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Nog steeds wordt uiterlijke schoonheid onder andere ook bepaald door de sieraden die je draagt!

Elk sieraad bij Eljada heeft een speciale betekenis. Deze betekenis is te vinden in de omschrijving die bij elk sieraad meegeleverd wordt in een aantrekkelijke vorm. De sieraden zijn allemaal voorzien van een christelijke boodschap. Door sieraden van Eljada te dragen of weg te geven, geef jij ook een boodschap door naar de wereld om je heen. We hopen dat de sieraden van Eljada zo ook aanleiding mogen zijn voor mooie en leuke gesprekken.

De ontwerper van het logo over het logo

Ik heb gekozen voor een sierlijk logo voor Eljada, aangezien een sieraad ook iets sierlijks is. Wat je ziet in het logo is de naam van de webshop, Eljada, wat betekent ‘God weet’ of ‘God kent’. Zodoende heb ik gekozen voor de kleur paars wat o.a. de kleur van de wijsheid is. Het kroontje dat je ziet boven de letter J, symboliseert God. God is wijsheid en dat past daarom bij de kleur paars. De sierlijke lijnen aan weerszijden hiervan staan symbool voor de wijsheid. Het zijn de vleugels van de uil, het dier dat veel gebruikt wordt voor kennis en wijsheid. Het zijn ook de vleugels van een engel; een hemels wezen dat bekend staat om zijn sierlijkheid en schoonheid.

ELJADA