Workshops

Heb je altijd al eens een sieradenworkshop willen doen? Altijd al eens zelf jouw eigen ketting of armband willen maken? Eljada maakt dat mogelijk door ook sieraden workshops aan te bieden.

In deze sieraden workshop leer je zelf jouw eigen sieraad te maken en kan je uitleg krijgen over speciale technieken om je sieraad nog unieker te maken. Daarnaast zul je zien hoe mooi het is om christelijke en Bijbelse symboliek toe te passen aan je eigen unieke ketting of armband.

Je kunt deze workshop volgen met een leuk vrijgezellenfeestje, kringuitje of natuurlijk gewoon met een groep vriendinnen. De workshop wordt aangeboden voor groepen van minimaal vijf personen, vanaf 16 jaar.

In principe vindt de sieraden workshop plaats in Hoofddorp in een knusse, gezellige ruimte, maar natuurlijk kan de workshop kan ook worden aangeboden op een locatie bij jouw thuis of op het bedrijf, vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Prijzen:

  • 5 tot 8 personen: € 22,50 p.p.
  • 9 tot 12 personen: € 20,00 p.p.
  • > 12 personen: € 17,50 p.p. (alleen bij u op locatie)

De genoemde prijzen zijn voor een workshop van ongeveer 2 uur en de prijzen zijn inclusief materiaalkosten, BTW en indien het bij Ejada op locatie is inclusief een hapje en drankje.

Klik hier om contact op te nemen over een workshop.

workshop

ELJADA